Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Domek nad potokiem

Adres obiektu Rybnica 73, 22-672 Susiec
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Wiktor
Dodano: 2017-05-15
Pobyt od: 2017-05-04 do 2017-05-08 IP: xx.10.225.139
 
 
    

Położenie rewelacyjne, na pięknej działce, z drzewami (akurat kwitnącymi), dużo trawy i nad pięknym potokiem. Leżaki, werandy przy każdym domku, miejsce na ognisko, mostek nad potokiem, grill przy każdym domku, huśtawki, piaskownica. Naprawdę widać, że gospodarze dbają o wszystko i się starają. W środku czysto i funkcjonalnie. W każdym domku lodówka, naczynia, sztućce, czajnik etc. Łazienka i toaleta również czysta. No i w każdym domku kominek ;-). Gospodarze to życzliwi, pomocni i fajni ludzie. A samo Roztocze - poezja...


 
 

Małgorzata
Dodano: 2015-08-23
Pobyt od: 2015-06-28 do 2015-07-05
 
 
    

Polecam .Wspaniałe miejsce na PRAWDZIWY wypoczynek.Domki dobrze wyposażone przestronne,bliskość potoku miło chłodzi w gorące dni.


 
 

Marzena i Grzegorz
Dodano: 2013-10-06
Pobyt od: 2013-10-03 do 2013-10-06
 
 
   

Weekendowy wypad na grzyby - mimo nocnych przymrozków bardzo udany. Domek milutki, wygodny, czysty. Okolica zarówno bliższa jak i dalsza przepiękna. Szum wody ze strumienia - rewelacyjny, gwiazdy nocą wspaniałe, dostępne leżaki w ogrodzie doskonałe do podglądania nocnego nieba. Kominek w domku grzeje doskonale, nie spodziewaliśmy się, że tak łatwo, szybko i ekonomicznie uda nam się ogrzać pomieszczenia, wystarczyło kilka kawałków drzewa by poczuć błogie ciepełko i ogrzać domek na całą noc. Nasz 9 latek był nim zachwycony i trudno go było od niego odpędzić. Roztocze jesienią przepiękne, dużo atrakcji (wspaniałe szlaki, ścieżki dydaktyczne i rezerwaty), mało turystów, sporo grzybiarzy :) Planujących jesienne wypady uprzedzamy, że w okolicy niekiedy nie łatwo o ciepły posiłek. Sklepy są, ale zaplecze gastronomiczne po sezonie jest wyraźnie uboższe i niekiedy po prostu pozamykane. Na pewno tu wrócimy. Już wielokrotnie bawiliśmy na Roztoczu, ale jeszcze nam się nie znudziło. Pozdrawiamy Gospodarzy - Do zobaczenia!


 
Marzena i Robert i pies GIBO (laluś)
Dodano: 2009-08-07
 

Byliśmy w domku z ogrodzeniem wraz z psem. Wszystkim bardzo polecam pobyt w tym domku, cisza, spokój i naprawdę można wypocząć. Wspaniali właściciele i wspaniałe roztoczańskie okolice. Do zobaczenia za rok!


Opinie 1-4 z 4

 

Susiec w przewodniku

Szypoty na Tanwii

Niedoceniony zakątek Polski

Cisza, dzika, nietknięta ręką człowieka natura, szumiące potoki, nieprzebyte lasy, śpiew ptaków... Kto z nas nie marzy o odpoczynku w takim miejscu?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie