Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domek nad potokiem

Adres obiektu Rybnica 73, 22-672 Susiec
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Wiktor
Dodano: 2017-05-15
Pobyt od: 2017-05-04 do 2017-05-08 IP: xx.10.225.139
 
 
    

Położenie rewelacyjne, na pięknej działce, z drzewami (akurat kwitnącymi), dużo trawy i nad pięknym potokiem. Leżaki, werandy przy każdym domku, miejsce na ognisko, mostek nad potokiem, grill przy każdym domku, huśtawki, piaskownica. Naprawdę widać, że gospodarze dbają o wszystko i się starają. W środku czysto i funkcjonalnie. W każdym domku lodówka, naczynia, sztućce, czajnik etc. Łazienka i toaleta również czysta. No i w każdym domku kominek ;-). Gospodarze to życzliwi, pomocni i fajni ludzie. A samo Roztocze - poezja...


 
 

Małgorzata
Dodano: 2015-08-23
Pobyt od: 2015-06-28 do 2015-07-05
 
 
    

Polecam .Wspaniałe miejsce na PRAWDZIWY wypoczynek.Domki dobrze wyposażone przestronne,bliskość potoku miło chłodzi w gorące dni.


 
 

Marzena i Grzegorz
Dodano: 2013-10-06
Pobyt od: 2013-10-03 do 2013-10-06
 
 
   

Weekendowy wypad na grzyby - mimo nocnych przymrozków bardzo udany. Domek milutki, wygodny, czysty. Okolica zarówno bliższa jak i dalsza przepiękna. Szum wody ze strumienia - rewelacyjny, gwiazdy nocą wspaniałe, dostępne leżaki w ogrodzie doskonałe do podglądania nocnego nieba. Kominek w domku grzeje doskonale, nie spodziewaliśmy się, że tak łatwo, szybko i ekonomicznie uda nam się ogrzać pomieszczenia, wystarczyło kilka kawałków drzewa by poczuć błogie ciepełko i ogrzać domek na całą noc. Nasz 9 latek był nim zachwycony i trudno go było od niego odpędzić. Roztocze jesienią przepiękne, dużo atrakcji (wspaniałe szlaki, ścieżki dydaktyczne i rezerwaty), mało turystów, sporo grzybiarzy :) Planujących jesienne wypady uprzedzamy, że w okolicy niekiedy nie łatwo o ciepły posiłek. Sklepy są, ale zaplecze gastronomiczne po sezonie jest wyraźnie uboższe i niekiedy po prostu pozamykane. Na pewno tu wrócimy. Już wielokrotnie bawiliśmy na Roztoczu, ale jeszcze nam się nie znudziło. Pozdrawiamy Gospodarzy - Do zobaczenia!


 
Marzena i Robert i pies GIBO (laluś)
Dodano: 2009-08-07
 

Byliśmy w domku z ogrodzeniem wraz z psem. Wszystkim bardzo polecam pobyt w tym domku, cisza, spokój i naprawdę można wypocząć. Wspaniali właściciele i wspaniałe roztoczańskie okolice. Do zobaczenia za rok!


 
Asia, Grześ i Psuja
Dodano: 2008-07-25
 

Wszystkim bardzo serdecznie polecamy to cudowne miejsce i wspaniałych gospodarzy. Wypoczęliśmy porządnie, naspacerowaliśmy się za cały rok (do wodospadu na Jeleniu idzie się 15 minut, potem żółtym szlakiem i zaraz można podziwiać szumy na Tanwi :)) A poza tym cisza, piękne widoki, w dole szum Potoku Łosinieckiego... Trzeba wrócić za rok. Dziękujemy Pani Genowefo i Panie Staszku, i Czarku, i Miśku-Pędzlu :) Pozdrawiamy serdecznie.


Opinie 1-5 z 5

 

Susiec w przewodniku

Podróż przez 10 polskich cudów natury

Podróż przez 10 polskich cudów natury

Bogata i różnorodna – taka jest polska natura. Zebraliśmy dla Was 10 najpiękniejszych cudów Polski, które nie wyszły spod ludzkiej ręki.

Szypoty na Tanwii

Niedoceniony zakątek Polski

Cisza, dzika, nietknięta ręką człowieka natura, szumiące potoki, nieprzebyte lasy, śpiew ptaków... Kto z nas nie marzy o odpoczynku w takim miejscu?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie